joi, 23 aprilie 2015

Dusted Outfit / Casual me

Hei babies!
Stiti si voi zilele alea in care inspiratia e zero, in ceea ce priveste imbracamintea -si nu numai- ,in care nimic nu ti se pare potrivit, te-ai saturat pur si simplu de dulapul tau, care deja nu mai arata a dulap, monstrul ala pare sa prinda viata(inchide-l mai repede). Ai senzatia ca te invarti in cerc, repeti aceleasi elemente si esti sub nivelul marii. Mda, cam asta se intampla cand subconstientul ti-e patronat de o anumita stare ce continua sa persiste in aceeasi forma, si azi, si maine. Ei, de aici si lipsa de negru din ultimele mele tinute, de aici si nervozitatea(probabil), ca nu beau cafea sau ca nu am ceva negru pe mine tot una e, tot ca un 'zombi' sunt, pur si simplu nu ma simt in elementul meu. 

'Dusted' si 'Casual' elementele cheie ale tinutei. O tinuta simpla, de zi(casual), iar dusted de la culorile pastelat-prafuite pe care le-am ales: crem, lila, baby pink, gri deschis.



Stylingul e unul simplu, fara de griji, un messybun, prins in graba, si putina mascara sa nu imi mai para ochii chiar asa de mici. 







O. D.:

C&A trench coat | RB white shirt | Orsay jeans | Deichman chelsea boots | Orsay bag

Xoxo, L. 

Un comentariu: