miercuri, 22 aprilie 2015

The Big Night - Personal Advices

Hei sugar cubs!
Ok.. deci, practic.. nici nu stiu cum pusca mea sa incep, scuzati formularea dar ideea e ca tare imi transpira palmele si ma emotionez cand realizez cat de putin mai e pana la banchet. Azi, o luna in cap, deci e pe 22 mai, da MAI, mai e o luna si e evenimentul ce fiecare adolescent il asteapta cu emotii, nerabdare si melancolie. La fel si eu, anii au trecut extrem de rapid, parca ieri eram boboc si treceam printre sutele de elevi imbujorata, cu privirea atintita in pamant, purtandu-mi cu jena uniforma (nu era asa oribila daca nu era cu 3 marimi mai mare). Cred ca a fost singura data cand am purtat-o integral. Ideea e ca am fost si eu la vremea mea copil prost si timid, da da, adica si acum sunt, dar nici chiar ca atunci. 
Whatever, parca nu m-as agita asa tare, dar la cum ma cunosc, sunt tare perfectionista, si subliniez tare. Asa ca probabil o sa ma agit ca o curca beata in stanga si in dreapta cu pregatirile. Ce rochie? Ce pantofi? Ce styling? Ce machiaj? Uof, cate intrebari(rolling eyes).
Sa incepem cu inceputul, eu zic ca pantofi sunt punctul de start. Trebuie sa fie atat speciali, frumosi, superbi, dar si comozi. Comoditatea e importanta. Daca tii musai sa iti iei pantofi noi, cumpara-i inainte si poarta-i prin casa, neaparat. Tare nasol e ca niste amarate de basici sa iti strice evenimentul, right? 
Alege culori simple: negru, gri, nude, daca rochia e incarcata, sau iese in evidenta, iar culori vibrante daca rochia este intr-un ton neutru.













Alege, ori pantofii ori rochia!



 Doar una trebuie sa atraga atentia, doar nu vrei sa pari un paun, zic.



Rochia trebuie sa fie una speciala, chiar daca e purtata doar la acest eveniment. E musai sa iti straluceasca ochii ca la strut cand o vezi pe tine, crede-ma.

Poti opta atat pentru o rochie scurta cat si pentru o rochie lunga, vaporoasa, pentru ca deh, e vara, si nu vrei sa te coci in suc propriu acolo. Nu da bine. 
Alege intotdeauna in funtie de corpul tau, alege sa iti pui atuurile in evidenta.










Machiajul trebuie sa fie unul natural, pentru ca asta e codul pentru 2015. Inteleg ca e seara si ca vei fi tentata da iti pui(sau nu) 3 kg de fard negru, ca merge cu rochia. Intereseaza-te bine daca alegi sa iti faci machiajul acasa, ce fel de machiaj te avantajeaza, nu vrei sa iti departeze prea mult ochii sau sa iti scoata in evidenta imperfectiunile ca alunele de pe o inghetata, haha. Spicuieste cat mai multe trick-uri faine de machiaj, de la iluminare pana la dunga aia perfecta de cat eye. 











Parul, ei bine, alta poveste. Fie ca il lasi liber pe spate, fie ca il aduni intr-un coc lejer sau perfect aranjat e nevoie sa te avantajeze, si sa te simti bine in primul rand, pentru ca oricum dansezi si o sa ti se faca cald, choose clever! 








Ca incheiere Nu uitati ceva? Plicul/poseta/portmoneul sau cum vreti sa-i ziceti(glumesc). Evident, trebuie sa il asortati cumva sau sa fie elementul surpriza in cazul in care mizati pe un look comun, per total. Si aici am drept exemplu un plic fuchsia care sa contrasteze cu o rochie neagra. 
El trebuie sa contina cateva elemente, care -zic eu- sunt de nelipsit: plasturi(just in case), rujul/lipstickul, o pudra, bani de taxi(ascunsi bine, haha), telefonul(sau nu), un pachet de gume, servetele si cam atat. 



Poate o sa ti se para cam devreme, dar nu e, mai e putin timp. Incearca sa te gandesti din timp, pentru ca maine te vei trezi ca peste o saptamana e banchetul si tu inca nu ai decis nimic. 
Spor la cautari si luat decizii bune, dar cel mai important sa va distrati.
Make every moment count,
Xoxo, L.

3 comentarii:

  1. Mi-as dori sa vad o rochie care sa semene cu cele de sus. Omg, cat de superb <3 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiiu, majoritatea red carpet sunt creatii Ellie Saab, sa cauti pe google. Sunt geniale, dar si expensive..

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere