duminică, 5 octombrie 2014

Oare imi sta bine asa?

     Hey girls!

    E duminica, maine din nou scoala, dar pana atunci va scriu, imbrobodita, cu patura pe mine si cu bunatate de ceai in fata, e un amestec de fructe, e aromat, l-am scos la racit pe geam si m-a cuprins un aer rece, miroase a iarna, mai e putin si e Craciun, parca ieri era vara, in fine, ar trebuie sa ma apuc de invatat, cartile se uita cu deznadejde la mine, mai intorc din cand in cand privirea la ele, cu tristete, baietii mei se joaca pe tableta intr-o veselie, e o atmosfera linistita, de toamna, acusi e gata masa, mai citesc niste pagini din "Morometii", plictisitoare carte, ma intorc la calculator si va scriu, probabil va intrebati ce legatura are titlul articolului cu ce v-am scris, fiti atente. E o intrebare ce ne-o punem mereu, oare imi sta bine cu bluza asta, oare papucii/geanta se potrivesc tinutei?
    Intrebarea ne scoate peri albi mai ales cand trebuie sa ajungem undeva in 15 minute sau el ne asteapta in fata blocului de mai bine de 20 de minute, sau te intrebi minute in sir ce haine sa mai combini, toate combinatiile ti se par ori ciudate, ori banale, ori alegi mereu acel outfit basic pe care l-ai purtat probabil de mii de ori, dulapul tau deja nu mai arata a dulap, si oglinda aia nu vrea sa te ajute deloc, te gandesti probabil ca un sac ar fi mult mai potrivit decat orice ai in dulap sau ca mai bine ai sta in casa azi.
Iti plangi de mila si te gandesti ca ar fi tare sa ai cativa stilisti care sa te ajute, probabil ar fi mult mai usor, nu?
Oh stai! Exista o aplicatie pentru asta, se numeste Catwalk15 si este disponibila pe android (deocamdata). 



    Este foarte usor de folosit, o descarci de pe Magazin Play, iti faci cont cu ajutorul mailului, intri pentru a activa contul si gata, poti incepe sa incarci poze, sa ceri sfaturi indiferent ca nu stii cu ce sa te imbraci azi sau nu stii ce sa alegi pentru nunta la care esti domnisoara de onoare, sau chiar pentru atunci cand esti in mall si nu esti sigura asupra unui item fain pe care ai pus ochii de mai demult. Are un feature good/bad - verde/rosu care indica voturile pro sau contra are userilor(cred ca v-ati dat seama care pentru ce e). Voturile sunt anonime, ceea ce este bine pentru ca nu vrem sa ne atragem "dusmani":)). La sfarsitul zilei ceea ce conteaza e sa gasesti raspunsul la intrebarile pe care le pui si sa speri ca poza ta ajunge "Outfit of the day". 



    In curand va exista o sectiune in care vom putea lua sfaturi chiar de la ele, cele mai tari bloggerite, eu personal nu le citesc pe toate, doar pe Alina Ceusan si pe Ioana Grama, insa mi se pare foarte tare ca isi vor rupe din timpul lor pentru a oferi sfaturi si/sau opinii.



    Va invit si voi, mici fashioniste, sa va faceti cont si sa ne oferim sfaturi una alteia, pe diferite subiecte. Follow @LorenaPascu.

Kisses, from dreamy L.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu