marți, 19 august 2014

Make it real! | A new look post.

Ascultati asta.






    Inca un look post pentru voi dragilor, in fiecare look post, sa stiti si voi, pornesc cu premiza ca daca nu inspir macar aveti ce comenta, stiti cum e, daca nu te vorbeste lumea si de rau inseamna ca nu esti important. In fine, inca o modalitate de a purta sneakersi Nike Air, v-am zis ca am in minte o combinatie cu o rochita, si asta, fiind noua, a mers cel mai bine; e de la H&M,  si ochelarii la fel.



Si babe, cu zambetul lui minunat, intr-un outfit matchy. Nu-i asa ca e frumos? 

    Am reusit sa va scriu abea acum, pentru ca abea am ajuns din oras, am fost pe la niste rude cu o matusa de a mea proaspat venita in tara, pentru mine este un model, adica cum sa nu fie? Traieste in Dubai, cred ca a incercat 1001 de meserii (foarte faine btw), si mai e si poet. Scrie niste poezii minunate (in engleza), am sa va las pagina ei oficiala de facebook, in cazul in care sunteti iubitori ai poeziei de suflet si de minte. Mie un imi dau stare de melancolie profunda, nu stiu de ce, dar pur si simplu o fac..
Aceasta este pagina.


Aproape ca era sa uit, maine voi fi aici:



Sper sa reusiti si voi sa ajungeti, eu una sunt foarte curioasa, stiti ca sunt o impatimita a artei. Pana la noi informatii, o seara buna sa aveti.


Kisses, sleepy L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu