joi, 28 mai 2015

1 year Blogaversary / Part II

Good morning girls!
De cand nu v-am mai scris dimineata, abea m-am trezit, si am decis sa zic pas primelor doua ore si sa mai lenevesc, in ultima vreme nu am mai facut deloc asta, mi-a fost dor..
Cu greu ma desprind de moliciunea si caldura asternuturilor si pornesc intr-un mers semi-adormit catre bucatarie, pun ibricul pe foc si ma indrept catre baie, dupa un dus fierbinte si linistitor mai ca imi vine sa adorm, nu sa ma trezesc. Intru in bucatarie, si mirosul de cafea proaspata, aburinda, ma invaluie, mi-a fost dor si de asta, imi zic. Cafea facuta in casa, in ultimul timp m-am delectat doar cu cea preparata la tonomat. O minune, bine ca sunt amplasate in tot orasul, pentru cei ca mine, care prefera sa isi savureze cafeaua in graba diminetii, sau 2go, cum imi place sa-i zic. 
Ieri m-am axat pe absolvire si am uitat sa va zic mai multe de aniversarea de 1 AN a blogului! Si ce daca e 28, my blog, my rules! 
Am sarbatorit alaturi de clasa, de colegi, am sarbatorit alaturi de prieteni dragi, am sarbatorit alaturi de familie, am sarbatorit alaturi de toata lumea, viva la prosecco! 



Printre altele, am apucat sa va fac si niste poze pentru blog, cu o tinuta tare dragalasa, lejera, de vara. O bluzita din material de camasa, cu umerii goi, de inspiratie boho, de la Asos; pantalonii cigarette de la H&M, si o pereche de stiletto nude, RB. Avand in vedere programul ocupat si mainile si mai ocupate, nu mi-am permis sa imi iau o geanta si sa mai am si grija ea, desi stiu ca s-ar fi vazut grozav, o las pe data viitoare, promit! 







This is it, Happy birthday dear blog, and dear outfits, and dear READERS! 

Promit sa va fac un colaj cu cele mai 'vizualizate' tinute ale acestui an.

Multumesc, fara VOI nu as fi avut puterea de a continua!

Read you next time, Xoxo, 
L.




2 comentarii:

  1. Sa nu te opresti niciodata >:D< :* Multumim si noi pentru toate postarile dragute si inspirationale <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeesc muult, te pup si te imbratisez din suflet! Xoxo

      Ștergere