marți, 21 aprilie 2015

April's favs

Hei babies!
Am tot vazut genul asta de articole, si m-am gandit ca e vreun curent nebun ce circula printre bloggeri, ca asa sta treaba, uneori ne inspiram unii de la altii, mai in secret, mai pe fata, mai cu hateri pe dupa coada. Whatever.
Ca un dragut blogger ce ma respect, am decis sa fac si eu un fel de articol de asta, asa ca m-am apucat de pozat produsele mele favorite, unele all time, unele recente, dar ideea e ca unele sunt indispensabile si nu m-as vedea fara, avand in vedere ca majoritatea sunt produse ce le folosim cu totii, zi de zi.
Cum spuneam, luna aprilie aduce cu ea lucruri noi, majoritatea 'descoperirilor' sunt produse de makeup, iar eu, ma declar super multumita avand in vedere ca le-am gasit la un super pret (majoritatea) .


Bloomfield opulent body scrub
Tare fain miroase chestia asta, v-as spune de unde mi-am luat-o dar a primit-o mama cadou si eu o foloses(clişeic, stiu).



Barry M. Natural Glow palette
Chestiuta asta are niste culori nude geniale, tare asemanatoare cu cele de la Naked si e foarte cheap(vreo 7$ la ei pe site). 


Parfumul Ultra Sexy by Avon
E dulce, fresh, perfect pentru primavara, iar prezentarea e tare draguta, pom-pom-ul din dantela face totul. 
Warning: A nu se exagera cu el!



Mango &Papaya candles
Pe mine ma duc cu gandul la vara tare de tot. Cutia e de 10 pastilute si miros super misto, si nici nu am dat mult pe ele, vreo 7 lei, de la Cora. 

Wonder'full Mascara by Rimmel London 
O, Doamne! Asa ma bucur ca am dat de rimelul asta. Stiti ca atunci cand ne cumparam un rimel nou trece ceva timp pana cand se usuca putin si e 'numai bun'. Pana atunci lipeste genele, le incarca, parca e bun de dat la gunoi, mai putin asta. A fost genial inca de la prima aplicare, si cica e si cu ulei de argan (poate imi mai cresc si mie genele, haha).



Rimmel London Nail polish 513
'Let's get nude'
Tare faina e oja asta, ce-i drept majoritatea ojelor mele sunt marca Rimmel si niciodata nu m-au dezamagit. Raportul calitate/pret atrage cel mai mult. Plus ca pensula este una lata, iar modul de aplicare pe unghie automat este mai facil. 



Rimmel London Brow this Way styling gel - 001 Blonde
Ce imi place la produsul asta e ca e un gel colorat, deci nu doar fixeaza sprancenele ci le si 'coloreaza', iar in zilele in care sunt pe fuga si nu am timp sa ma machiez pentru mine e perfect. 



Bourjois unifying powder - 53
Pudrele matifiante.. mm, cred ca e printre singurele care chiar nu imi pare ca incarca tenul, o folosesc atat peste fond de ten cat si peste fata curata, fara pic de makeup(in ziele in care sunt pe fuga, again). Cum spuneam, nu incarca, iar 'la microscop' nu se strange sau capata un aspect ieftin(girls, you feel me). 

Paleta de rujuri nude - Sleek
Cred ca v-ati prins de mult ca orice as alege trebuie sa fie nude, same story la aceasta paleta. Pretul e unul mediu(10£), iar calitatea primeste un 9+. Sunt foarte pigmentate, dar dupa cateva ore usuca buzele  si tinde sa se stranga. Deci, e nevoie de hidratare!


Demachiantul Chanel
Well, love at first touch. Nu mi l-am cumparat eu, l-am primit, atat pot spune in apararea mea. Tare ravnesc dupa unul de la BioTherma dar pana ma incumet sa 'arunc' banii pe unul asta e super bun. 




Pandora Inspired Bracelet
Dupa cum stiti, sau nu, din postari anterioare sau de pe @instagram, ador bratara asta. E primita cadou de la niste prieteni tare dragi mie si are niste amulete -cum imi place sa spun- tare dragalase. 


Cam astea sunt produsele, cam asta e articolul, daca vreti vreun review trebuie doar sa spuneti. 
Read you next time, Xoxo, L.











2 comentarii: