marți, 31 martie 2015

Young soul & Spring LOOK

Frate, e dimineata din nou, iar o sa intarzii, presimt, chiar e o problema serioasa, fie 2,5,10 minute, intarzii, asa e dimineata la mine. Toata pregateala, oricat timp as avea tot mai gasesc ceva sa casc gura, fie pe instagram, wattpad, tv. Mereu e ceva. Clar nu functionez cum trebuie dimineata!


Ca un facut azi reusesc sa nu intarzii, desi am stat tot timpul pe ghimpi, fiecare pas era parca facut pe coji de nuci -I bet you know that feeling, girls!- avea sa fie o zi buna(imi zic).
Si totusi.. pentru ce ne grabim asa? Pentru ce suntem mereu pe fuga? Pentru ce mereu suntem in cautare de altceva? Asta e firea omului, zapacita, plina de intrebari existentiale si de "prostii"(facute) numite experienta. Asa o fi, si totusi pentru ce facem toate astea?
Va spun eu pentru ce, pentru momentul asta.. momentul in care va scriu(20:50) cu ceasca de earl grey in mana, momentul in care ajungem seara acasa, cu dorinta de liniste, pentru cateva momente de relaxare sub jetul de apa fierbinte ce ne relaxeaza orice muschi, pentru perna cu miros de el/ea in care ne afundam si ne pierdem in simtiri si amintiri, pentru cateva momente de liniste, pentru a o lua din nou de la capat..

Sorry for my messy thoughts.. asa imi vine cate o data, desi mereu spun ca o sa fiu la obiect cuvintele curg si nu se mai opresc, lasand uneori multe semne de intrebare -ca si acum- vroiam sa ca arat un look numa' bun pentru primavara, casual, cu un make-up natural, pentru ca primavara e nevoie de naturalete, si C. Dior spunea ca "pentru un look natural perfect e nevoie de make-up"!








Outfit details:
H&M biker jacket
Atmosphere blouse
Zara jeans
Stradivarius shoes
Orsay bag 



Kisses, sleepy L.   








Un comentariu: