sâmbătă, 30 august 2014

Army dress | Look post.



    Vroiam sa va fac un look post despre cum am fost imbracata ieri, sa va arat ca poti porni o tinuta de la o singura rochita si cateva accesorii.
    Stiu ca puteam sa incorporez acest post in cel de inainte dar mi s-a parut mai bine sa las acel articol asa cum este, sa fie vorba doar despre venirea tatei.









Rochie Zara Basic
Curea Bershka
Balerini Random
Geanta vintage

    Am pornit de la o rochita tip camasa, lejera, in nuante army, un machiaj natural, am folosit un ruj burgundy folosit intr-o cantitate mai mica pentru a diminua intensitatea culorii si cateva accesorii discrete, care sa se asorteze, de pilda cureaua intr-o nuanta asemanatoare rochitei, cu accente de bronz, o pereche de balerini simpli, la fel de lejeri si nelipsita gentuta, neagra, ca si balerinii. Nu cred ca are rost sa va precizez ce stiti deja, port atat bratarile mele norocoase pe care nu le dau jos niciodata si perechea mea de cercei, din aur, primiti cadou de la ai mei in urma cu multi ani .
    As fi vazut totusi mai mult aceasta rochita cu o pereche decercei candelabru nude cu auriu, o pereche de sandale nude sau negre, ca cele pe care le-am avut anul trecut din H&M. 
    Oricum, combinatii exista, 1001, nu ma voi opri aici..


Yours truly, L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu