duminică, 17 august 2014

Happy 9 months love!



Buna dimineata dragilor!

Stiti ca imi place sa va aduc poze de peste tot pe unde merg, si mai stiti ca imi place sa fac mixuri, mereu zic ca pornesc de la un look post si ajung sa va povestesc ce am facut mai toata ziua:))
Ei bine ieri am fost la ziua verisorului meu mai mic, cu George si toata familia, si unchiu-miu a zis mai in gluma mai in serios sa ii fac reclama la celebrul gratar, stiu ca ma citesti si iti spun ca a fost delicios!
Tot pe mix am sa mizez, cateva poze, iar palavragesc, si gata articolul.


Hair done!


Outfit done!





Si o poza cu sarbatoritul, la multi ani micutule!

Ziua a decurs minunat, ma simt ca in preajma sarbatorilor, se vede ca se apropie ziua mea, toata lumea ma rasfata, mai ales al meu iubit, ieri am facut 9 luni (congrats to us) si am stat toata ziua ca doua lipitori, de parca nu am sta mereu asa, cum am stat toata ziua impreuna nu a avut cand sa imi cumpere trandafir asa cum obisnuieste, si-a cerut scuze, si m-a pacalit intr-un fel, ca spre finalul zilei mi-a facut cadou un parfum minunat, e o combinatie de mirosuri intre Gucci Rush (pe care il ador) si Denim, fuel for llife, o combinatie mai geniala nici ca exista, a devenit parfumul meu favorit, si mai e si de la el, multumesc iubire, ti-am zis ca gesturile mici sunt cheia catre inima unei fete!
Sa nu mai spun, colac peste pupaza, am primit cadou o pereche de Nike-uri (cele negre pe care le port in imaginile de mai sus) pe care mi le doream de mult, de la George si sora lui, multumesc dragilor :*



Poate o sa vi se para ciudata combinatia intre salopeta cu broderie de la H&M si Nike-urile air, dar eu le ador si le vad in cele mai ciudate combinatii, asa ca am sa va prezint cateva dintre ele, cu ajutorul minuatului Polyvore.


#1. Am ales o rochie roz dintr-un material lejer, ca tot e vara, celebrele Nike-uri, o geanta intr-o nuanta simpla de nude, cu franjurii ce o scot din anonimat, si un ruj simplu, peach, ce nu putea lipsi era parfumul gucci rush, pentru ca nu exista outfit mai bun cand esti pe fuga.



#2. Da, am vrut o tinuta alb-negru, dar nu m-am putut abtine atunci cand am vazut minunata geanta Michael Kors, cu acea nuanta de rosu ce striga: pick me!
Am ales pantalonii scurti de piele pentru ca si eu am o pereche, asemanatori, si nu fac combinatiile doar asa, le fac sa se plieze atat gustului cat si garderobei mele.


#3. Era musai sa pun un outfit cu bf jeans, right? Sunt in sezonul asta, si cred ca pentru mine vor fi si mereu, i-am pus alaturi de un top negru, un sacou cu model floral, pentru a scoate tinuta din anonimat si o palarie fedora care mi se pare ca se potriveste de minune, nu am mai ales o geanta de aceasta data, mi se pare ca tinuta e mai lejera asa, cu telefonul intr-o mana si cealalta mana in buzunar.
Parfumul de la Chanel si un machiaj lejer in nuante nude-maronii completeaza tinuta subtil, mathcy match.


Pana la noi articole va pup si sper ca am fost sursa voastra de inspiratie astazi! Kisses.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu