joi, 21 august 2014

A new look post and some new beauties!! | Multumiri.Listen this.

Ro:

Am ales alb, din nou. De ce? Pentru ca este o culoare buna pentru vara, si pentru iarna de asemeni, eu o numesc o culoare de extreme.
Tocmai ce am primit cadou aceasta nuanta minunata de ruj, moviu-sangeriu, mi-am dorit aceasta culoare asa de mult, si acum este doar a mea, multumesc matusa, v-am mai spus de ea si articolele trecute, m-a rasfatat mai mult de o gramada, si nu doar cu cadouri, doar si cu simpla ei prezenta. Am primit deci, ecest ruj C. Dior, o mini paleta de culori de la Lancome foarte draguta cu nuante nude, si parfumul meu preferat, Gucci Rush intr-o editie limitata, il ador, este foarte persistent pentru ca este esenta de parfum, nu se poate compara calitatea parfumurilor din Romania cu cele din partea vestica a Europei sau chiar din lume. 
Oricum, in acest fel vreau sa iti multumesc matusa, pentru ca stiu ca ma citesti, nu doar pentru cadouri, pentru partile materiale ce vin si se duc, vreau sa iti multumesc pentru experietele traite alaturi de tine, chiar si in asa putin timp, pentru sfaturile bune, pentru ca semanam asa de mult, si pentru ca esti matusa mea!

Port camasa mea New Look, noii blugi boyfriend Zara, si ca accesorii, ochelarii de soare H&M, ceasul alb de la Yves Rocher, bratarile mele norocoase, si o geanta "no name". Acesta este un look aproape all white, sper ca va place, v-am lasat si un set de Polyvore cu produsele de make-up pe care le-am folosit, pentru mai multe intrebari ma gasiti pe facebook sau pe instagram

En:

I choosed white, again. Why? Because it's a good colour for summer, and for winter too, let's call it an extreme color. 
I just got this gorgeous tone of rouge, a deep purple, I wanted this type of color so bad and now it's mine, thanks auntie for it, it's a present from my aunt, I told you about her in the last article, she spoiled me a lot, not only with presents, even just with her presence. She gave me this C. Dior rouge, a Lancome palette of eyeshadows, and my favourite perfume Gucci Rush in an elimited edition, I love it, it's so persistent, you can't compare the quality of the perfumes you find in Romania and the ones you find in the western side of the Europe, or even in the entire world. 
Anyway, in this way I wanted to thank you aunt, not only for presents, for my experiences lived with you, for the good advices, for having so much in common, and for being my aunt!

I'm wearing my New Look white shirt, the new Zara white boyfriend jeans, and as accesories I'm wearing my H&M sunnies, the white Yves Rocher white watch, my lucky charms, and a random brand bag. This is my almost all white look, hope you like, I left you a Polyvore set with the products I used for my make-up, for more questions you know you can find me on facebook, and on instagram too. 

Kisses, sleppy L.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu