duminică, 14 iunie 2015

What do You Need for a GREAT SUNDAY ?

Hei girls!
Cum a fost weekendul vostru? Al meu a fost super; cum l-as descrie? GRABĂ! Da, graba, de aia am si profitat de duminica asta sa ma relaxez, pentru ca in fiecare zi am avut cate ceva(multe) de facut, whatever. 
Am zis ca iau pauza de blog pana dupa ce trece eventimentul a carui nume incepe cu 'B', dar nu pot, mai ales cand vremea de afara e asa faina, si atunci cand slava Domnului exista pantofi frumosi, o binecuvantare si un blestem in acelasi timp. Adica, sunt frumosi, dar scumpi(de cele mai multe ori), sunt frumosi, dar incomozi, sunt frumosi, dar ne lasa fara bani de buzunar. Ce mai conteaza? Sunt FRUMOSI! Si cum sa le rezisti cand sunt asezati asa frumos acolo pe raft, chiar la nasul tau, si led-ul ala ii lumineaza de parca e 'chemarea divina' in fata ta, nu o simpla pereche de pantofi :)). Mie una mi-au sclipit ochii ca la strut cand i-am vazut, si nu m-am mai gandit de 2 ori inainte sa fug cu ei la casa. Mai rau e ca am mai pus ochii pe inca vreo 3-4 perechi, si am fotografiat doar 2, vedeti voi pe @instagram.





Anyway, au fost elementul de la care am pornit tinuta cu un aer usor elegant, dar lejer. Camasa Dorothy Perkins pe care vroiam sa v-o arat mai demult, pantalonii cigarette de la H&M & gentuta neagra cu lant, tot de la H&M. Pantofii sunt de la Botinelli. 




Asa ne-am terminat noi ziua, cum a fost ziua voastra?


Xoxo, L.

2 comentarii: