Pagini

duminică, 29 iunie 2014

HRAMUL BACAULUI

Hramul Bacaului 
                          & a new look post

        
             Timp de trei zile, in Bacau s-a sarbatorit hramul orasului, cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel. Asa ca ieri, sambata, am decis sa mergem si noi, dupa o zi intreaga de plimbat prin oras, si mers cu rolele un dus relaxant a fost tot ce am avut nevoie ca sa ne hotaram ca ar fi un lucrul bun sa dam o raita pe la hram, mai ales ca pofta mea de mar caramelizat aproape striga!
              Spre nerusinarea mea, recunosc ca am "furat" o poza de pe site-ul Desteptarea, mi-a placut extraordinar de mult, plus ca am vrut sa va arat partea frumoasa a Hramului, fericirea, zambetele, bucuria din ochii celor prezenti. 
             

              Da, mi-am luat acel mar caramelizat mult dorit, si de ce sa mint, cu tot regretul spun ca a fost groaznic, dar macar arata bine. Cand l-am cumparat speram sa imi trezeasca amintirile de acum doi ani cand am mancat primul mar caramelizat, era genial, si vreau sa pastrez imaginea merelor caramelizate asa, nu a celui mancat ieri, si cand spun mancat spun aruncat. 





              Acesta este al doilea look, stiu, am sa merg intr-o ordine aiurea, dar vroiam sa scriu prima data despre Hram. Asa ca urmatorul look este defapt primul. Intortochiata treaba, nu?






Love is everywhere you look around!


First look:

Stradivarius Striped Blouse

White Ripped H&M Shorts

Nike Sneakers

The last look:

Zara Denim Jacket

Golden H&M chain

Grey Stradivarius t-shirt

Black H&M Pencil Skirt

Nike sneakers




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu